Представител. Максуел Фрост, D-Fla., беше подиграван в социалните медии в сряда, защото

...
Представител. Максуел Фрост, D-Fla., беше подиграван в социалните медии в сряда, защото
Коментари Харесай

Представител на демократи, който иска да премахне Статуята на свободата заради „фанатизирания“ законопроект за имиграцията на Републиканската партия: „Боже, това е глупаво“

Представител. Максуел Фрост, D-Fla., беше подиграван в обществените медии в сряда, тъй като сподели на републиканците да одобряват законопроект за унищожаване на Статуята на свободата дружно с техния „ вманиачен “ имиграционен закон.

Изслушване на Комитета за контрол и отчетност на Камарата на представителите по отношение на имиграцията разиска H.R.2, Закона за сигурността на границата на Републиканската партия на Камарата на представителите, всеобхватния законопроект за сигурността на границите и имиграцията, признат през май.

Законопроектът ще ограничи процеса на даване на леговище за хора, преминаващи границата, и ще изисква обновяване на строителството на граничната стена.

Първокурсникът в Конгреса беше един от многото демократи, които нападнаха законопроекта, макар че той показа и привиден законопроект за унищожаване на Статуята на свободата, с цел да бъде признат и републиканците.

„ Колеги от другата страна на пътеката, дано бъдем почтени с имигрантите, които засл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР